Doneer

Met jouw steun kunnen wij iets extra’s betekenen voor de vrouwen die bij ons wonen. Zoals de aanschaf van babyspullen voor een jonge moeder, de inrichting van een slaapkamer voor een bewoner die dit zelf niet kan bekostigen of eenmalige acties zoals het kerstdiner.

We zijn je heel dankbaar als je hieraan ook een bijdrage wilt leveren. Je kunt dit eenmalig doen, maar vanzelfsprekend ook periodiek

Wil je zelf een bedrag overmaken, dan kan dit op rekeningnummer:
NL85RABO0349674019 t.n.v. Stichting Nitzana Vrouwenopvang

Bedrag

Steun ons

In ons jubileum magazine lees je mooie interviews en verhalen over wonen bij en (samen)werken met onze organisatie.
Draag je Nitzana een warm hart toe? Dan zijn er meerdere manieren om onze bewoonsters te helpen en ons werk te steunen.

Steun ons met belastingvoordeel

Als je Nitzana voor langere tijd wilt steunen, kun je jouw giften aftrekbaar maken voor de Belastingdienst. Je regelt dit gemakkelijk door een schenkingsovereenkomst in te vullen en te tekenen. Vul hem direct in, of lees eerst meer over hoe je jouw giften fiscaal aftrekbaar maakt.

Word vrijwilliger

Geloof je in onze missie en wil je praktisch ondersteunen? Neem eens een kijkje bij onze vacatures of stuur een mail naar info@nitzana.nl en vertel ons waar je ons bij wilt en kunt helpen!

ANBI

Stichting Nitzana heeft een ANBI status. Hierdoor zijn jouw giften (gedeeltelijk) aftrekbaar voor de belasting. Je kunt periodieke giften volledig aftrekken als deze aan een aantal voorwaarden voldoen. Indien gewenst kunnen wij je hierbij ondersteunen. Bel het algemeen nummer 078- 078-3036849 of stuur een bericht via het contactformulier.