Steun ons

Help onze bewoonsters om weer mee te kunnen doen in de maatschappij.

Draagt u de Nitzana een warm hart toe? Er zijn meerdere manieren om ons werk te steunen.

Steun ons met belastingvoordeel
Als u Nitzana voor langere tijd wilt steunen, kunt u uw giften aftrekbaar maken voor de Belastingdienst. U regelt dit gemakkelijk door een schenkingsovereenkomst in te vullen en te tekenen. Vul hem direct in, of lees eerst meer over hoe u uw giften fiscaal aftrekbaar maakt.

Wordt vrijwilliger

Geloof je in onze missie en wil je praktisch ondersteunen? Neem eens een kijkje bij onze vacatures of stuur een mail naar info@nitzana.nl en vertel ons waar je ons bij wilt en kunt helpen!

Doneer direct

Hieronder kun je direct een eenmalige donatie doen.

Doneer

Met jouw steun kunnen wij iets extra’s betekenen voor de vrouwen die bij ons wonen. Zoals de aanschaf van babyspullen voor een jonge moeder, de inrichting van een slaapkamer voor een bewoner die dit zelf niet kan bekostigen of materialen voor creatieve activiteiten.

We zijn je heel dankbaar als je hieraan ook een bijdrage wilt leveren. Je kunt dit eenmalig doen, maar vanzelfsprekend ook periodiek. Neem dan even contact met ons op via info@nitzana.nl dan stemmen we samen af wat het beste bij jou past.

Wilt u zelf een bedrag overmaken, dan kan dit op rekeningnummer:
NL85RABO0349674019 t.n.v. Stichting Nitzana Vrouwenopvang

Bedrag

ANBI

Stichting Nitzana heeft een ANBI status. Hierdoor zijn uw giften (gedeeltelijk) aftrekbaar voor de belasting. U kunt periodieke giften volledig aftrekken als deze aan een aantal voorwaarden voldoen. Het formulier kunt u hier downloaden en invullen. Indien gewenst kunnen wij u hierbij ondersteunen. Bel het algemeen nummer 078- 078-3036849 of stuur een bericht via het contactformulier.