Werken bij

De begeleiding bij Nitzana wordt geboden door een team van professionals en vrijwilligers. Samen bouwen wij aan een veilig, sfeervol en leerzaam (woon)klimaat. Sleutelwoorden in de begeleiding zijn aandacht, respect en vertrouwen.

Om een goed beeld te geven van hoe werken bij Nitzana is, hebben we onze medewerker Esther geïnterviewd. Ze vertelt enthousiast over haar werk bij Nitzana. Het is afwisselend werk dat voldoening geeft en ze maakt veel mooie dingen mee met de bewoners. Benieuwd? Het interview lees je hier.

In ons jubileum magazine lees je tevens verschillende verhalen en interviews over wonen, werken en samenwerken bij en met Nitzana.

 

Vacature Raad van Toezicht

Binnen onze raad van toezicht zijn twee vacatures. Deze zijn ontstaan door het verstrijken van de maximale zittingstermijn van één van de huidige leden in combinatie met de behoefte  te groeien naar een raad van toezicht bestaande uit vijf leden.

Wij zijn op zoek naar een nieuws bestuurslid met financiële deskundigheid en een bestuurslid met ruime ervaring in de zorg die zijn of haar kwaliteiten in wilt zetten in onze organisatie.

Stagiaires

Wij zijn op zoek… naar jou!

Voor het schooljaar 2022/2023 zijn wij op zoek naar stagiaires.

Herken jij jezelf in onderstaande punten?

  • Je volgt momenteel een opleiding (mbo/hbo) social work.
  • Je bent op zoek naar een uitdaging waar je je reeds opgedane kennis in de praktijk kunt brengen.
  • Je bent een energiek en positief ingesteld persoon.
  • Je weet van aanpakken en bent een doorzetter.
  • Je ben bereid een intensieve stage aan te gaan, waarbij soms pittige thema’s aan de orde komen, waarbij we onze bewoonsters ondersteuning en begeleiding bieden.
  • Je staat achter onze identiteit.
  • Je woont in, of in de buurt van, Dordrecht.

Tijdens je stage bij Nitzana ga je als persoon echt naast de cliënten staan. Je leert daardoor ook jezelf kennen en je kunt jezelf zo nu en dan flink tegenkomen. Je leert dat het belangrijk is om een relatie op te bouwen en naar iemands als mens en zijn psyche te kijken. Je wordt daarbij begeleidt door ervaren en gemotiveerde collega’s, die je ondersteunen bij dit hele leerproces om te groeien.

Nitzana is een erkend leerbedrijf. Wij bieden een inspirerende kleinschalige werkplek in Dordrecht met deskundige en ervaren collega’s.

Wil je na het lezen van dit bericht nog steeds stage bij ons lopen?! Stuur je motivatiebrief en cv naar info@nitzana.nl.

Heb jij een ander talent waarmee je Nitzana kan en wil dienen? Ben je creatief, administratief, een echte organisator, dol op bakken of wil je het gebedsteam versterken . . . Mail ons, we gaan graag met je in gesprek.