Werken bij

De begeleiding bij Nitzana wordt geboden door een team van professionals en vrijwilligers. Samen bouwen wij aan een veilig, sfeervol en leerzaam (woon)klimaat. Sleutelwoorden in de begeleiding zijn aandacht, respect en vertrouwen.

Om een goed beeld te geven van hoe werken bij Nitzana is, hebben we onze medewerker Esther geïnterviewd. Ze vertelt enthousiast over haar werk bij Nitzana. Het is afwisselend werk dat voldoening geeft en ze maakt veel mooie dingen mee met de bewoners. Benieuwd? Het interview lees je hier.

Vacature Raad van Toezicht

Binnen onze raad van toezicht zijn twee vacatures. Deze zijn ontstaan door het verstrijken van de maximale zittingstermijn van één van de huidige leden in combinatie met de behoefte  te groeien naar een raad van toezicht bestaande uit vijf leden.

Wij zijn op zoek naar een nieuws bestuurslid met financiële deskundigheid en een bestuurslid met ruime ervaring in de zorg die zijn of haar kwaliteiten in wilt zetten in onze organisatie.

Stagiaires

Ben jij op zoek naar een stage? Nitzana is een erkend leerbedrijf. Wij bieden een inspirerende werkplek waarbij je begeleid wordt door ervaren en gemotiveerde collega’s.

 Wil je stage lopen bij ons, stuur je motivatiebrief en cv naar info@nitzana.nl.

Heb jij een ander talent waarmee je Nitzana kan en wil dienen? Ben je creatief, administratief, een echte organisator, dol op bakken of wil je het gebedsteam versterken . . . Mail ons, we gaan graag met je in gesprek.