Sponsoren en partners

In ons jubileum magazine lees je mooie interviews en verhalen over wonen bij en (samen)werken met onze organisatie. Zo krijg je, denken wij, al een goed beeld van wie wij zijn! 

Steeds meer bedrijven hechten waarde aan Maatschappelijk Verantwoord Ondernemen (MVO) en zoeken invulling hoe dit vorm te geven. Wij werken graag samen met bedrijven en organisaties die vanuit hun expertise, ervaring en eigen wensen en behoeften met ons (mee)kijken hoe we onze missie uit kunnen dragen en hoe we onze bewoonsters in hun kracht kunnen zetten. Er zijn meerdere manieren om ons werk te steunen en samen te werken. Denk daarbij aan een MVO-partnership, het inzetten van jullie eigen expertise en/of medewerkers (op vrijwillige basis) of een eenmalige donatie.

Wat levert het jouw bedrijf of organisatie op?

  • Maatschappelijk winst.
  • Sociale impact.
  • Relationeel werken en verstevigen van het eigen team.
  • Samenwerken met Nitzana levert inspiratie en verbondenheid op voor het hele bedrijf.

We gaan graag in gesprek om elkaar beter te leren kennen en te kijken wat we voor elkaar kunnen betekenen. Wil je meer weten over Maatschappelijk Verantwoord Ondernemen? Neem dan contact op via info@nitzana.nl.

Nitzana wordt mede mogelijk gemaakt door een bijdrage van Gemeente Dordrecht, fondsen en bedrijven. De samenwerking met maatschappelijke organisaties is daarbij onmisbaar.

Neem hieronder een kijkje om te zien met wie we al samenwerk(t)en.

Fondsen

Sponsoren

Partners