Inspiratiebijeenkomst

Op donderdagmiddag 6 oktober organiseren we een bijzondere inspiratiebijeenkomst. Dit jaar bestaat Nitzana 5 jaar. 

De kracht van kwetsbaarheid

In onze zorg staat presentiegericht werken centraal. Hierbij is het van groot belang dat je goed voor jezelf zorgt en daarmee ook voor de ander. Maar hoe doe je dat? Marije van der Linde van Stichting Presentie daagt je deze middag uit om het antwoord, op deze voor velen herkenbare, vraag te vinden.

We hebben voor deze feestelijke middag een mooi programma samengesteld, waarbij inspiratie, inhoud, verbinding en muziek elkaar afwisselen. En dit alles op een bijzondere locatie, namelijk de Kunstkerk in Dordrecht.

Programma

14.00 uur Inloop

14.30 uur Welkom

14.45 uur Gerard van Rossen (Raad van Toezicht) – Marije van der Linde (Stichting Presentie) – Muzikaal intermezzo door Leo Aalders

16.30 uur Tijd voor ontmoeting met een hapje en een drankje

Aanmelden kan via deze link: www.nitzana.nl/inspiratiebijeenkomst