Nitzana Challenge

Bedrag

Menu
Tekstbewerker bewerken
Widgets-paneel
 

Nitzana Challenge:

1. Kom in beweging. Loop, ren, zwem, fiets, step, roei, skate, dans, beweeg 5 kilometer, 5 rondjes, 5 traptredes, 5 banen, 5 liedjes. Het maakt niet uit hoe en wat, maar beweeg!

2. Maak een selfie (of filmpje) met een 5 erin (high five, 5 ballonnen, 5 gekleurde kledingstukken, maak van je route een 5 via bv Just Draw it-routeplanner etc.).

3. Deel hem op social media.

4. Tag Nitzana en 5 vrienden via je bericht of nodig ze uit via whatsapp of mail om de challenge aan te gaan. Je kunt ons taggen op Facebook, LinkedIn en Instagram.

5. Doneer (vrijblijvend) € 5,-.

  • De leukste foto’s plaatsen we in ons jubileum magazine.
  • De foto met de meeste likes ontvangt een mooie prijs van een van onze partners!

Wil je zelf een bedrag overmaken, dan kan dit op rekeningnummer:

NL85RABO0349674019 t.n.v. Stichting Nitzana Vrouwenopvang

Nitzana 5 jaar

Samen zoeken naar een toekomst waarin jij tot bloei kan komen!

Vrouwen die bij Nitzana wonen, komen daar niet zomaar. Bij Nitzana krijgen ze de ruimte om weer in beweging te komen, te bloeien, ieder op haar eigen manier.

Inmiddels zijn wij al 5 jaar onderweg en hebben we al met 33 vrouwen mogen optrekken en mogen bouwen aan hun toekomst en basis in een liefdevolle en veilige omgeving.

Deze mijlpaal willen wij graag vieren. En niet één keer, maar zeker vijf keer dit jaar. Te beginnen met de Nitzana Challenge die op 18 maart van start gaat. Dit is de datum van de oprichting van de stichting. We willen samen met de vrouwen en ons netwerk, en iedereen die zich geroepen voelt, in beweging komen om zo nog meer vrouwen te kunnen helpen. We dagen je uit om mee te doen met de Nitzana Challenge en om zelf ook weer 5 anderen uit te dagen om ook in beweging te komen.

Doe je mee en kom jij in beweging voor Nitzana?