Project X -door cliënten en medewerkers voor jou!-

In mei gaan we als cliënten en medewerkers aan de slag om ons talent te ontdekken of te herontdekken. Eerst gaan we samen op zoektocht. Wie ben ik? Waar ben ik goed in? Wat kan ik nog meer? Wat wil ik graag aan mijn netwerk laten zien, waar mag ik trots op zijn?

Er is zoveel creativiteit binnen en buiten Nitzana en daar gaan we nu iets mee doen. De een maakt kleine of grote haakwerken, de ander bakt taarten en een volgende is erg goed in bloemschikken. Ook kunnen sommige goed schilderen of tekenen. Op deze manier willen we onze talenten en creativiteit in het zonnetje zetten.

We focussen ons op de positieve kracht in eenieder van ons. Ondanks alle narigheid of het proces waar we in zitten hebben we iets waar we goed in zijn!! Iets wat ons blij maakt. Iets wat ons helpt en wat ons rust, ontlading of zelfs ontspanning brengt.  – bewoonster Beschermd Wonen