Op donderdagmiddag 6 oktober organiseerden we een bijzondere inspiratiebijeenkomst

De middag werd geopend met een warm welkomstwoord door Cobi. Tijdens het programma zong Leo Aalders tussendoor mooie en passende liedjes voor ons publiek.

Gerard van Rossen, van de Raad van Toezicht nam ons mee in de afgelopen jaren en wat het betekent om een bijdrage te kunnen leveren aan Nitzana.

Ab had alles uit de kast getrokken (van een strandbal tot laarzen en van een verrekijker tot een vergrootglas) om ons mee te nemen in onze slogan: Samen zoeken naar een toekomst waarin jij tot bloei kan komen.

De kracht van kwetsbaarheid

In onze zorg staat presentiegericht werken centraal. Hierbij is het van groot belang dat je goed voor jezelf zorgt en daarmee ook voor de ander. Maar hoe doe je dat? Marije van der Linde van Stichting Presentie daagde  de aanwezigen uit om het antwoord, op deze voor velen herkenbare, vraag te vinden.

Gedicht

Een van onze bewoonsters heeft een heel mooi gedicht geschreven over/voor Nitzana. Dit werd door twee andere bewoonsters op deze middag voorgelezen.

Tijdens deze middag konden we met trots ook onze nieuwe banner, flyer, magazine en promotievideo laten zien. Deze zijn inmiddels ook terug te vinden op onze website.

We sloten de middag af met een woord van dankbaarheid en een hapje en drankje om het leven met elkaar te vieren.

Hieronder een terugblik op deze mooie middag.